Кошик
8 відгуків
Рыбный Дом
+380668532589
+380668532589
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3
  • 1
  • 2
  • 3

Шматки Сьомги без кісток і шкіри

-12%
  • В наявності

294 грн./кг

260 грн./кг

+380668532589
3809648248
  • День Години роботи Перерва
    Понеділок 08:00 — 19:00
    Вівторок 08:00 — 19:00
    Середа 08:00 — 19:00
    Четвер 08:00 — 19:00
    Пʼятниця 08:00 — 19:00
    Субота 08:00 — 19:00
    Неділя Вихідний

    * Час вказаний для регіону: Украина, Запоріжжя

  • +3806685325893809648248
    Садовой Денис Олегович
    УкраїнаЗапорізька областьЗапоріжжя
    +380964824860
    +380668532589
Шматки Сьомги без кісток і шкіри
Шматки Сьомги без кісток і шкіриВ наявності
294 грн./кг260 грн./кг
+380668532589
3809648248
Купити

Опис

Шматочки сьомги без шкіри і кісток ідеально підійде як для засолювання, так і для запікання.

У червоному м ясі лосося присутні: жири, білки, вітаміни А, В, В12, Е, PP, мінерали калій, кальцій, магній, натрій, фосфор.

Харчова цінність м яса лосося (100 гр)

Калорійность - 153 кКал

Білки-20 гр.

Жири-8,1 гр.

Вуглеводи 0 гр.

Інгредієнти:

Шматочки Сьомги - 500-600 Грам

Вершки - 300 мілілітрів

Лимон - 1 Штука

Часник - 2-3 зубчики

Оливкова олія - 1-2 об'єм керамічних ложок

Сіль - 1 Щіпка

Перець - 1 Щіпка

Каррі - 1 Щіпка

Свіжа зелень - 1 Щіпка

Кількість порцій: 4-6

Як приготувати "Сьомга в вершково-часниковому соусі"

1. Для початку необхідно підготувати рибу. Її потрібно вимити, просушити.

2. Готові шматочки риби викласти в глибоку миску. Трохи посолити і поперчити за смаком. Сьомга в вершково-часниковому соусі в домашніх умовах може бути виготовлена також з додаванням приправи для риби. Однак не варто додавати занадто багато, щоб не перебити смак самої сьомги. Лимон вимити, просушити і видавити з нього сік. Політі рибу соком і залишити в маринаді на 30-40 хвилин. Також можна додати гілочку чебрецю.

3. Коли сьомга вже промаринувалося, на сковороду налити трохи оливкової олії і розігріти. Відправити туди рибу і обсмажити близько 3-5 хвилин, періодично помішуючи.

4. За цей час потрібно злегка розігріти вершки. Часник очистити і видавити через прес. З'єднання єднати з вершками і трохи посолити за смаком. На сковороді риба вже доведена до напівготовності, значить, саме час додати соус. Зверху присипати дрібкою каррі і меленим перцем при бажанні. Акуратно перемішати, довести до кипіння і потримати на вогні буквально 2-3 хвилини.

5. Це практично весь рецепт приготування сьомги в вершково-часниковому соусі. Залишилося лише вимити, просушити і подрібнити зелень. Її потрібно додати на сковороду в найостаннішу чергу, коли рибу вже зняли з вогню. Подавати цю страву можна з улюбленим гарніром, однак найкраще воно поєднується з макаронами.

 

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробникНорвегія
Вид рибиЛосось
УпаковкаПоліетиленовий пакет
ТипМорська риба
Ціна за 1 кг210

Інформація для замовлення

  • Ціна: 260 грн./кг